• hoofdkantoor horst

   Hoofdkantoor

   2000M² / Hoofdkantoor
  • 1Business Centrum Horst

   1000M² / 2e kantoor
  • Werkplaats3

   Werkplaats

   250M² / Werkplaats
  • Opslagruimte locatie Horst

   Opslag Horst

   2000M² / Locatie Horst
  • Opslagruimte locatie Swolgen

   Opslag Swolgen

   3000M² / Locatie Swolgen

238.4

Gemiddelde oppervlakte
238.4 M²

5000

Oppervlakte verhuurd
5000 M²

92%

Tevreden klanten
92%

Disclaimer

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van onze website besteden, is het mogelijk dat de informatie die op onze website wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. De informatie op onze website wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere in onze websites opgeslagen informatie openbaar IMG 1099maken of verveelvoudigen zonder (schriftelijke) toestemming van Kusters Verhuur.

Wij kunnen er niet voor instaan dat de informatie op onze website geschikt is voor het doel waarvoor de informatie door u wordt geraadpleegd. Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in een staat waarin deze zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun deugdelijkheid en geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van onze website, of met de tijdelijke onmogelijkheid om onze website te kunnen raadplegen. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van onze website verkregen is.

Kusters Verhuur behoudt zich het recht voor deze disclaimer te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder kennisgeving vooraf te wijzigen.

Waarom Kusters Verhuur

Wij verhuren tijdelijke of permanente kantoren én opslag, op meerdere locaties. Wij bieden een oplossing op maat, afgestemd op úw wensen middels een persoonlijke benadering.

Doelstelling Kusters Verhuur

Het doel van Kusters Verhuur is het voorzien in de opslag- en werkbehoefte van bedrijven, particulieren, stichtingen en verenigingen door het aanbieden van goed geoutilleerde ruimtes in een veilige omgeving tegen een voordelig tarief.

Over Kusters Verhuur

Kusters verhuur is sinds 2000 actief in de verhuurbranche en kent inmiddels een trouwe, tevreden klantenkring.

Hoofdkantoor

Hoofdkantoor Horst

Mooie kantoren op top locatie.

Kantoor4

Business Centrum Horst

Ruime kantoren naast hoofdkantoor.

Werkplaats3

Werkplaats Horst

Twee ruime, praktisch ingerichte werkplaatsen.

OpslagruimtesHorst

Opslag Horst

Zeer ruime Boxen vanaf 25 m² op binnenlocatie. Toegankelijk vanaf de Westsingel. 

Opslaglocatie Swolgen

Opslag Swolgen

Grote opslaglocatie in Swolgen.