Hoofdkantoor Horst, Kranestraat 33

hoofdkantoor horst reagens bouw kantoorHet hoofdkantoor is een heel modern gebouw.

De indeling is:

  • De beganegrond : Entree,meterkast, receptie/ontvangstruimte, pantry/bar voorzien van spoelbak, boiler, koelkast en vaatwasser, 2 vergaderruimtes, mindervalide toilet, dames/heren toiletgroep, berging/werkkast, gang naar 2e kantoorgebouw, traphal met lift.
  • Eerste etage: portaal met dames/heren toiletgroep, verbindingsgang naar 2e kantoorgebouw, centrale ruimte met toegang naar 5 ruime kantoren, serverruimte, technische ruimte.
  • Tweede etage: portaal met dames/heren toiletgroep, algemene binnenruimte met toegang tot 5 ruime kantoren, technische ruimte
  • Het geheel is circa 600 m².

Algemeen:

De kantoorvoorbouw is ondermeer voorzien van systeemplafonds met inbouwarmaturen, vloerbedekking in de kantoorruimtes en natuursteenvloeren in de publieksruimtes, luchtbehandeling (luchtverwarming en koeling) en automatische zonneschermen. De begane grond van de voorbouw is modern ingericht en uitgerust met voorzieningen als vergaderruimtes , pantry etc. Er zijn mooie raampartijen wat veel natuurlijk licht geeft in de vergaderruimtes. De vergaderruimtes zijn gescheiden door een wand, die men kan inklappen. Dit geeft een grote ruimte. In deze ruimte is een scherm voor bijv. een beamer ingebouwd in het plafond. De voorzijde van het gebouw is geheel van glas. Het complex beschikt over een alarm- en een brandmeld-/ontruimingsinstallatie.

hoofdkantoor horst kantoorBereikbaarheid: Via de ontsluitingsweg, Westsingel, en de N-556, Stationsstraat, zijn de op- en afritten van de Rijksweg A-73 binnen enkele minuten bereikbaar met de auto. Een bushalte is op loopafstand van het object gesitueerd.

Hoofdkantoor

Hoofdkantoor Horst

Mooie kantoren op top locatie.

Kantoor4

Business Centrum Horst

Ruime kantoren naast hoofdkantoor.

Werkplaats3

Werkplaats Horst

Twee ruime, praktisch ingerichte werkplaatsen.

OpslagruimtesHorst

Opslag Horst

Zeer ruime Boxen vanaf 25 m² op binnenlocatie. Toegankelijk vanaf de Westsingel. 

Opslaglocatie Swolgen

Opslag Swolgen

Grote opslaglocatie in Swolgen.